Rekryteringsföretag i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg

Letar du efter ett rekryteringsföretag i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Helsingborg? ProStaff finns på alla dessa orter och jobbar flexibelt, effektivt och med stort engagemang. Som rekryteringsföretag vill vi kunna erbjuda marknadens bästa personal inom en mängd olika branscher.

Ett prisvärt rekryteringsbolag

Vi är flexibla och effektiva och kan därför erbjuda prisvärda rekryteringstjänster. Är du ny kund och vill testa oss som rekryteringsbolag erbjuder vi dig 10% rabatt på den första rekryteringen.

Rekrytering inom många områden

Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa personal inom en mängd olika branscher. Det innebär att vi kan hjälpa till med rekrytering inom exempelvis transport, industri, kontor, kundservice, bygg och verkstad i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg.

Fördelar med att anlita ProStaff som rekryteringsföretag

Ett flexibelt rekryteringsföretag

Vi är flexibla och hjälper dig med de delar av rekryteringen du behöver hjälp med.

Vid helrekrytering tar vi som namnet antyder hela ansvaret från kompetensanalys till att du har rätt person på plats hos dig. Förberedelser, annonsering, urval och intervjuer är några av de delar som ingår.

När du känner att du önskar hålla i rekryteringen själv, men det inte riktigt finns tid eller du känner dig osäker på något eller några moment kan du anlita oss för att hjälpa dig med en eller flera specifika delar av en rekrytering. Det kan till exempel handla om att utforma en annons eller hålla anställningsintervjuer.

Hyrrekrytering innebär att du först hyr in personal för att senare anställa om ni önskar det. Det ger dig möjlighet att få testa en potentiell ny medarbetare innan anställning. Det ger dig också chans att fylla ett behov av ökad arbetskraft under tiden du bedömer om det är ett tillfälligt eller bestående behov.

Fokus på er kärnverksamhet

När ni lämnar över rekryteringsarbetet till oss kan ni fortsätta fullt ut fokusera på er kärnverksamhet. Vi tar hand om det tidskrävande arbete som en rekrytering har. Våra erfarna rekryterare har kompetensen för att utföra rekryteringen på bästa möjliga sätt för att att du ska få in rätt resurs i din verksamhet.

Ett brett kontaktnät

Vi har ett brett kontaktnät som vi arbetar hårt på att underhålla. Det innebär att våra rekryterare kan snabbt hitta kompetent personal för de tjänster du efterfrågar.

Ett brett rekryteringsföretag

Vi utför rekrytering inom en mängd olika branscher.

Behovet av att rekrytera ny personal inom transport och logistik kan komma snabbt. Behöver du hjälp med rekrytering av exempelvis truckförare, lagerpersonal eller transportledare kan vi som rekryteringsföretag erbjuda en smidig lösning till att hitta rätt personal.

Att hitta rätt kompetens inom industri och produktion är oerhört viktigt för att verksamheten ska fungera. För dig som är i behov av rekrytering av exempelvis produktionspersonal, montörer eller verkstadsarbetare kan våra rekryterare hjälpa dig med en effektivt och trygg rekrytering.

IT & telekom är en bransch i konstant utveckling. Vi är väl insatta i branschen och blir därför en effektiv partner i din rekrytering av exempelvis programmerare, supporttekniker eller teletekniker.

Behöver du hjälp med rekrytering inom kontor och administration? Våra rekryterare hjälper dig med en trygg och effektiv rekryteringsprocess för exempelvis telefonist, receptionist eller administratör.

Behöver du hjälp med rekrytering inom försäljning eller kundservice? ProStaff hjälper dig till en smidig rekrytering av exempelvis innesäljare, kundtjänstmedarbetare och callcenterpersonal.

ProStaff har god erfarenhet av och ett stort kontaktnät inom bygg och fastighet. Vi hjälper dig effektivt med rekrytering av exempelvis fastighetsskötare, kundvärd, elektriker eller målare.

Har du behov av att rekrytera exempelvis mekaniker, plåtslagare eller servicetekniker. På ProStaff har vi kompetens och kontaktnät för att hjälpa dig med en smidig rekrytering inom fordon och verkstad.

Har du behov av att utöka ditt team av städpersonal? Vi på ProStaff hjälper dig med en effektiv rekrytering av lokalvårdare som exempelvis kontorsstädare eller byggstädare.

Långsiktighet

Vi tror på långsiktighet och långvariga relationer. Därför ser vi till att alltid göra vårt bästa för att du som kund ska få bästa möjliga resultat. Att vi ska vara den naturliga partnern att återkomma till när du får ett nytt rekryteringsbehov.

Passion

Vi har en genuin passion för att hitta den perfekta matchen. Det gör att vi värdesätter varje möte lika mycket, både när det gäller dig som önskar rekrytera och vid möte med den som söker arbete. Det är en grund för att du ska få det resultat i rekryteringen som du kan känna dig nöjd och trygg med.