Rekrytering

Dags att utöka personalstyrkan med ett nytt stjärnskott?
Låt oss sköta rekryteringen kostnadseffektivt & smidigt.

Proffsrekrytering

Ett vanligt fel när det gäller rekryteringar är en alltför optimistisk syn på tidsplanen. Man tror att rekryteringen max kommer ta några timmar för att läsa CV och några timmar för intervjuer. Det är en grav förenkling. Dessutom är det oftast inte en renodlad rekryterare som sköter processen inhouse, utan kanske en avdelningschef eller personalchef som har mycket andra arbetsuppgifter att sköta simultant. Genom att lämna över rekryteringsarbetet till oss kan ni fortsätta med er kärnverksamhet. Gör inte misstaget att själva försöka sköta alla rekryteringar samtidigt som det vanliga arbetet i företaget måste fortsätta i samma takt som tidigare. Det kan skapa irritation och stress bland såväl arbetare som chefer.

Lämnar ni över rekryteringen till oss kommer ni kunna fortsätta arbeta effektivt och snart ha en ny produktiv anställd på plats. Vi kan skräddarsy en lösning som passar just er. Vi har ett stort kontaktnät i Sverige och vi är experter på bemanning och rekrytering. Ta hjälp av oss och ge ditt företag chansen att växa på ett lönsamt sätt.

01.

Helrekrytering

I en helrekrytering tar vi ett helhetsansvar från kompetensanalys tills det att du har rätt person på plats hos dig. Vi sköter all kandidatattraktion, digital annonsering, matchning, kompetensbaserade sökningar i våra nätverk samt fördjupade bakgrundskontroller och referenstagning.

02.

Delrekrytering

Önskar ni hålla i en del av rekryteringen själva men känner att ni inte har tid eller är osäkra på vissa moment, kan vi hjälpa er med delar av rekryteringsprocessen. Utforma annons, hålla anställningsintervjuer, referenstagning eller medverkan vid slutintervjuer.

03.

Hyrrekrytering

Många företag väljer att först hyra in personal för att senare anställa. På så sätt får du möjlighet att prova personens förutsättningar för jobbet i praktiken. Precis som vid en rekrytering genomför vi en kvalificerad rekryteringsprocess.

Kontakta oss

Ta första steget för en lyckad rekrytering genom att fylla i formuläret nedan.