Bemanningsföretag i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg

Letar du efter ett bemanningsföretag i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg? Vi finns på samtliga dessa orter och jobbar med bemanning inom ett stort antal branscher. Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa personal och som bemanningsföretag jobbar vi flexibelt, effektivt och med stort engagemang.

Ett brett kontaktnät för effektiv bemanning

Vi har ett brett kontaktnät inom en stor mängd olika branscher. Det gör att vi snabbt kan få kompetent personal på plats till dig när du behöver bemanning.

Varför anlita bemanningsföretag?

Att anlita bemanningsföretag istället för att anställa har många fördelar och öppnar möjligheter. När du anlitar ett bemanningsföretag får du en kontaktpunkt för alla typer av kompetenser. Du kan smidigt täcka in bemanningsbehov som uppstår under kortare perioder, det blir då ekonomiskt fördelaktigt och tidseffektivt. Som bemanningsföretag har vi på ProStaff stor erfarenhet av rekrytering och bemanning och har ett stort kontaktnät. Det gör att du kan känna dig trygg med att få in den resurs du behöver till ditt företag.

Ett prisvärt bemanningsföretag

Som bemanningsbolag arbetar vi flexibelt och effektivt, det gör våra bemanningstjänster prisvärda. Är du ny kund och vill testa oss som bemanningsbolag erbjuder vi 10% rabatt på första veckan med bemanning.

Bemanning inom många olika branscher

Vi arbetar med bemanning inom ett stort antal branscher.

Behovet av att förstärka personalstyrkan inom transport och logistik kan komma snabbt och bemanning kan då vara den perfekta lösningen. Behöver du hjälp med bemanning av exempelvis billots, lagerpersonal eller transportledare kan vi som rekryteringsföretag erbjuda en smidig lösning till att hitta rätt personal.

Inom industri och produktion kan personalbehovet skifta över säsong. Att anlita oss som bemanningsföretag för att  få in rätt kompetens när behovet av bemanning ökar är effektivt och prisvärt. För dig som är i behov av rekrytering av exempelvis produktionspersonal, montörer eller verkstadsarbetare kan våra rekryterare hjälpa dig med en flexibel och trygg rekrytering.

IT & telekom är en bransch i konstant utveckling. Vi är väl insatta i branschen och blir därför en effektiv partner när du behöver hjälp med bemanning av exempelvis systemutvecklare, supporttekniker eller teletekniker.

Behöver du hjälp med bemanning inom kontor och administration? På ProStaff hjälper vi dig med en trygg och effektiv bemanning för exempelvis telefonist, receptionist eller orderregistrerare.

Behöver du hjälp med bemanning inom försäljning eller kundservice? ProStaff hjälper dig till en smidig bemanning av exempelvis kundtjänstmedarbetare och callcenterpersonal.

ProStaff har god erfarenhet av och ett stort kontaktnät inom bygg och fastighet. Vi hjälper dig effektivt med bemanning av exempelvis snickare, målare och trädgårdspersonal.

Har du ett tillfälligt ökat behov av exempelvis mekaniker, lackerare eller servicetekniker? På ProStaff har vi kompetens och kontaktnät för att hjälpa dig med en smidig bemanning inom fordon och verkstad.

Har du behov av att stärka ditt team av städpersonal? Vi på ProStaff har många städare för att hjälpa dig med en effektiv bemanning av lokalvårdare som exempelvis kontorsstädare eller industristädare.